Laadukkaat kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteet

Hoitola Ihosta voit hankkia korkealaatuiset kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteet päivittäiseen käyttöön. Autan mielelläni juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!


EkoPharma Helsinki luonnonkosmetiikkasarja

EkoPharma Helsinki on Suomessa kehitetty luonnonkosmetiikkasarja, jonka perustana ovat suomalaiset marjat. Mustaherukka-, Vadelma-, Tyrni- ja Karpalohoitolinjoista löytyvät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille.

EkoPharman päämääränä on yhdistää hoidollisuus ja hyvä siedettävyys luonnonkosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen.

Tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa ja raaka-aineissa on suosittu luomua, kasviperäisyyttä ja kotimaisuutta. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja sarja sopii myös vegaaneille.


BTB13 - suomalainen patentoitu ihonhoitosarja

BTB13 on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu yhdiste, joka tuo tehoa ihonhoitoon. BTB13-yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Pro Age, Sensitive ja Medical hoitolinjoista löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille ja apua iho-ongelmiin (ruusufinni, akne, atooppinen iho, arpien hoito jne.)


Vita Liberata-rusketustuotteet

Ylelliset itseruskettavat Vita Liberata-tuotteet ovat nyt tuotevalikoimissamme. Rusketu turvallisesti silloin kun haluat ! Lisätietoa tuotteista vitaliberata.fi

Haluatko lisätietoa tuotteistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.